+۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۳۶ +۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۰۳ کانال تلگرام ما RSS
بازگشت به صفحه ی قبل

مهاجرت به کانادا از طريق خويشاوندي


مهاجرت از طریق همسر و اسپانسر شدن برای همسر و فرزندان

برای مهاجرت همسر و فرزندان ، اولین اقدام اسپانسر نمودن ایشان است. اعضای خانواده  سپس باید آزمایشهای پزشکی مورد نظر دولت کانادا را انجام داده و گواهی عدم سوء پیشنه ارائه نمایند.

برای آنکه بتوانید اسپانسر همسر و فرزندان خود شوید باید بالای 18 سال داشته باشید. شما می توانید برای همسر و فرزندان خود که در کانادا هستند (حتی اگر به شکل قانونی در کانادا نباشند) به شرط آنکه تمامی شرایط دیگر را داشته باشند از این طریق اقدام نمایید.

در صورتیکه اسپانسر  همسر و فرزندان خود می شوید، باید تعهد نمایید تا همسر و فرزند خود را از نظر مالی تامین کنید و میزان درآمد شما باید مقدار مشخصی باشد.  در صورتیکه در گذشته اقدام به ضمانت شخصی نموده باشید که در حال حاضر در کانادا به لحاظ مالی امکان تامین خود را ندارد و از کمک های دولتی استفاده می نماید، دیگر قادر نخواهید بود تا شخص دیگری را ضمانت نمایید. باید همواره به این مسئله توجه داشته باشید که اسپانسر کردن یک شخص در کانادا مسئولیت بسیار بزرگی است و شما باید آمادگی لازم را برای این کار داشته باشید.

شرایط فردی که به عنوان اسپانسر معرفی میشود

  • شما و شخصی که اقدام به ضمانت او می کنید باید یک قراداد اسپانسرشیپ امضا نمائید که شما را متعهد می سازد در صورت لزوم، شخص مورد نظر را ساپورت مالی نمایید. در این قراداد همچنین شخصی که متقاضی اقامت دائم کانادا است متعهد می شود که تمامی تلاش خود را برای تامین خویشتن به کار خواهد بست.
  • شما باید برای همسر خود تضمین مالی سه ساله (از زمان دریافت اقامت دائم) بدهید.
  • برای فرزندان باید تضمین مالی برای 10 سال و یا تا سن 25 سالگی (هر کدام که از نظر زمانی زودتر باشد) بدهید.
  • در صورتیکه یکی از موارد زیر در مورد شما صادق است، ممکن است واجد شرایط لازم برای اسپانسر کردن اعضای خانواده خود نباشید:
  •  در صورتیکه قبلا اسپانسر کسی شده باشید .
  • در پرداخت خرجی و نفقه ای که به دستور دادگاه ملزم به پرداخت آن شده بوده اید غفلت و کوتاهی کرده باشید
  • کمک مالی دولتی برای موردی غیر از معلولیت دریافت کرده باشید
  • در گذشته به جرم هر نوع جنایت محکوم شده باشید
  • در باز پرداخت وام های مهاجرت و غیره کوتاهی کرده باشید (این کوتاهی شامل عدم پرداخت و یا دیر کرد در پرداخت این وجوه می باشد)
  • زندانی بودن
  • اعلام ورشکستگی مالی کرده باشید و هنوز از وضعیت ورشستگی به حالت عادی باز نگشته باشید

شرایط دیگری هم ممکن است وجود داشته باشد که می توانند موجب شوند شما فاقد شرایط لازم برای اسپانسر شدن برای اعضای خانواده خود باشید.

اگر از ایالت کبک برای این مقصود اقدام می نمایید باید توجه داشته باشید که شرایط دیگری نیز علاوه بر آنچه در بالا اشاره نمودیم برای ضامن بودن لازم است.

شرایط لازم برای همسر

  • شما در حالتی همسر محسوب می شوید که به صورت قانونی ازدواج نموده باشید
  • اگر در کانادا ازدواج نموده اید باید گواهی ازدواج صادر شده توسط استان و یا قلمروی کانادا که ازدواج در آن انجام شده است را ارائه نمایید.
  • چنانچه در خارج از کانادا ازدواج نموده اید، ازدواج شما باید بر اساس قوانین آن کشور و همچنین بر اساس قوانین کانادا معتبر باشد. چنانچه این ازدواج در سفارت یک کشور انجام می شود، ازدواج باید بر اساس قوانین آن کشوری که در آن ازدواج صورت گرفته انجام شده باشد نه بر اساس قوانین کشوری که ازدواج در سفارت آن صورت گرفته است.

شرایط لازم برای فرزندان وابسته

فرزندان زمانی فرزندان وابسته محسوب می شوند و می توانید اسپانسر ایشان بشوید که :

  • زیر سن 19سال بوده و ازدواج نکرده باشند.
  • زیر سن 19 سال بوده، دانش آموز و یا دانشجوی تمام وقت بوده و  به لحاظ مالی وابسته به خانواده باشند.
  • زیر سن 19 بوده و به لحاظ معلولیت وابستگی کامل مالی به خانواده داشته باشد.

مهاجرت والدین

شما میتوانید در صورتیکه شهروند یا فرد مقیم دائمی کانادا باشید و با داشتن بیش از 18 سال سن محل اقامت دائمی شما نیز استان کبک باشد، برای اعضای خانواده خود به شرح ذیل اقدام به درخواست مهاجرت بعنوان اسپانسر ایشان نمایید این یکی از روش های سرمایه گذاری  و مهاجرت به کانادا است

  • پدر و مادر
  • پدربزرگ و مادربزرگ
  • برادران و خواهران و فرزندان آنها، نوه ها و کودکان یتیمی که سن آنها کمتر از ۱۸ سال بوده و ازدواج نکرده باشند.
  • کودکان زیر 18 سال که میتوانید آنها را برای مهاجرت به کانادا تحت کفالت و سرپرستی قرار دهید.
  • در صورتیکه یکی از موارد زیر در مورد شما صادق است، ممکن است واجد شرایط لازم برای اسپانسر کردن اعضای خانواده خود نباشید:
  • در صورتیکه قبلا اسپانسر کسی شده باشید .
  • در پرداخت خرجی و نفقه ای که به دستور دادگاه ملزم به پرداخت آن شده بوده اید غفلت و کوتاهی کرده باشید
  • کمک مالی دولتی برای موردی غیر از معلولیت دریافت کرده باشید
  • در گذشته به جرم هر نوع جنایت محکوم شده باشید
  • در باز پرداخت وام های مهاجرت و غیره کوتاهی کرده باشید (این کوتاهی شامل عدم پرداخت و یا دیر کرد در پرداخت این وجوه می باشد)
  • زندانی بودن
  • اعلام ورشکستگی مالی کرده باشید و هنوز از وضعیت ورشستگی به حالت عادی باز نگشته باشید
  • شرایط دیگری هم ممکن است وجود داشته باشد که می توانند موجب شوند شما فاقد شرایط لازم برای اسپانسر شدن برای اعضای خانواده خود باشید.
  • اگر از ایالت کبک برای این مقصود اقدام می نمایید باید توجه داشته باشید که شرایط دیگری نیز علاوه بر آنچه در بالا اشاره نمودیم برای ضامن بودن لازم است.

شرایط اسپانسر شدن :

  • شما و شخصی که اقدام به اسپانسر شدن او می کنید باید یک قراداد اسپانسرشیپ امضا نمائید که شما را متعهد می سازد در صورت لزوم، شخص مورد نظر را ساپورت مالی نمایید. در این قراداد همچنین شخصی که متقاضی اقامت دائم کانادا است متعهد می شود که تمامی تلاش خود را برای تامین خویشتن به کار خواهد بست. فرزندان وابسته زیر 19 سال لازم نیست که این قرارداد را امضا نمایند. افراد مقیم کبک باید تعهدنامه خاصی را با استان کبک امضا نمایند.
  • شما باید متعهد شوید که عضو خانواده خود و تمام همراهان ایشان را به لحاظ مالی بین 3 تا 10 سال ساپورت مالی نمایید.
  • اگر در کبک زندگی می کنید پس از آنکه توسط مهاجرت و شهروندی کانادا به عنوان اسپانسر مورد تایید قرار گرفتید باید واجد شرایط لازم استان کبک نیز باشید.
  • چناچه شهروند کانادا هستید و قبلا به کانادا مهاجرت کرده اید و در خارج از کانادا زندگی می کنید و در نظر دارید همزمان با عضو خانواده خود (که اسپانسر وی شده اید) به کانادا بازگردید تنها می توانید همسر و فرزندان خود را اسپانسر نمایید. برای اسپانسر نمودن دیگر اعضای خانواده باید حتما ساکن کانادا باشید.
 برچسب ها:
این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید: 

شما اولین نفری باشید که نظر می دهد

ارسال نظر جدید

کد امنیتی

امتیاز دهید: