+۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۳۶ +۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۰۳ کانال تلگرام ما RSS
بازگشت به صفحه ی قبل

مهاجرت به کانادا از روش کارآفرینی


مهاجرت به کانادا از روش کارآفرینی بریتیش کلمبیا

با توجه به آب و هوای معتدل و طبیعت بسیار زیبا و دل انگیز و استاندارد بالای زندگی در استان بریتیش کلمبیا از جمله شهر ونکوور, این استان یکی از اهداف بسیار پرطرفدار متقاضیان مهاجرت به کانادا در تمامی جهان است. صاحبان سرمایه و کارآفرینان می توانند پس از اطمینان از داشتن شرایط لازم از روش کارآفرینی بریتیش کلمبیا برای مهاجرت به کانادا از این طریق اقدام کنند.
شرایط اولیه برای این روش شامل موارد زیر است:

  • داشتن حداقل 600،000 دلار سرمایه شخصی به صورت نقدی و غیر نقدی (این شرط حداقلی است و معمولا با این حداقل شخص قادر به مهاجرت به این استان از روش کارآفرینی نخواهد بود)
  • داشتن بیش از 3 سال سابقه مالکیت و مدیریت یک کسب و کار، یا بیش از 4 سال سابقه مدیریت ارشد، و یا حداقل 1 سال تجربه مالکیت و مدیریت یک کسب و کار به همراه حداقل 2 سال تجربه مدیریت ارشد  
  • داشتن تحصیلات دانشگاهی یا تجربه مدیریت و مالکیت 100درصد یک کسب و کار
  • خرید و یا راه اندازی یک کسب و کار با حداقل سرمایه  200،000 دلار
  • 5یک طرح توجیهی برای راه اندازی و ایجاد شغل برای شهروندان یا مهاجران کانادایی

مهارت زبان انگلیسی در این روش برای مهاجرت به کانادا ضروری نیست اما داشتن آن امتیاز خواهد داشت.
این روش دارای یک سیستم امتیازبندی پیچیده است که حداکثر امتیاز کسب شده می تواند 200 باشد که تاکنون فقط اشخاص و متقاضیان با حداقل امتیاز حدود 130 برای تشکیل پرونده از سوی استان برای تشکیل پرونده مهاجرتی دعوت شده اند.
برای به دست آوردن امتیاز بالا ( برای مورد دعوت قرار گرفتن توسط این استان برای مهاجرت کانادا)توجه به نکات زیر ضروری است:

  • بهتر است یک کسب و کار جدید راه اندازی شود ( خرید یک کسب و کار موجود گزینه چندان مناسبی نیست) و یک طرح توجیهی قوی می تواند بهترین فاکتور برای کسب امتیاز خوب باشد.
  • با وجود اینکه حداقل مبلغ 200،000 دلار برای سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار در این استان اعلام شده است اما در واقعیت و طبق سیستم امتیازبندی فقط کسانی شانس خوبی برای گرفتن امتیاز بالا و در نتیجه دعوت شدن برای تشکیل پرونده مهاجرتی را دارند که بتوانند حداقل 1،000،000 دلار در این استان سرمایه گذاری (تحت مالکیت و مدیریت خودشان)  کنند.
  • در طرح توجیهی ارائه شده (بیزنس پلن) ایجاد شغل برای کمتر از 7 نفر عملاً امتیاز بالایی ندارد و بهترین طرح کسب و کار (پیشنهادی) در این استان کسب و کاری است که بتواند برای حداقل 8 تا 10 نفر در این استان ایجاد شغل کند.
  • هر چقدر جمعیت شهری که برای ایجاد کسب و کار انتخاب می کنید کمتر باشد امتیاز بالاتری خواهید داشت.
  • تحصیلات بالاتر، سن بین 35 تا 44 سال و داشتن حداقل آیلتس 5 نیز مواردی هستند که در فاکتور سازگاری پذیری امتیاز بالاتری دارند.
  • بطور خلاصه اگر مبلغ پیشنهادی برای راه اندازی کسب و کار از سوی متقاضی کمتر از یک میلیون دلار بوده و تعداد افرادی که برای آنها از طریق راه اندازی کسب و کار ایجاد شغل میشود کمتر از 8 الی 10 شغل باشد تقریبا شانسی برای انتخاب شدن و صدور دعوت نامه برای اقدام از طریق این استان برای مهاجرت به کانادا وجود نخواهد داشت. 
 برچسب ها:
این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید: 

شما اولین نفری باشید که نظر می دهد

ارسال نظر جدید

کد امنیتی

امتیاز دهید: