+۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۳۶ +۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۰۳ کانال تلگرام ما RSS
بازگشت به صفحه ی قبل

اخذ اقامت کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک


مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

برنامه سرمایه گذاری کبک یکی از مطمئن ترین روشهای اخذ اقامت دائم کانادا و مهاجرت به این کشور است. برنامه مهاجرت کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک برای متقاضیان واجد شرایط و خانواده های آنها امکان  را با شرایطی ایده آل تر از سایر روش ها فراهم می آورد. کسانی که قصد مهاجرت به کانادا از این طریق را دارند باید نشان دهند قصد اقامت در کبک را دارند و همچنین باید نشان دهند که شرایط لازم برای تشکیل پرونده درخواست از این روش را دارند. در صورتی که فرد متقاضی مدرک B2 در زبان فرانسه که زبان رایج در کبک هست را داشته باشند می تواند بدون محدودیت زمانی پرونده درخواست اقامت دائم و مهاجرت کانادای خود را ثبت کند و بررسی پرونده این گونه افراد در اولویت می باشد.  البته متقاضیان بعد از گرفتن کارت اقامت دائم کانادا می توانند در هر شهری در کانادا زندگی کنند و اجباری به ماندن در کبک ندارند.

کانادا یکی از کشور های محبوب با اعتبار بالا طبق گزارشات بین المللی به حساب می آید و همچنین در کنار امنیت و مدرن بودن ، زندگی مقرون به صرفه ای در جامعه ای با قوم های مختلف به مهاجران فراهم میکند. کسانی که قصد مهاجرت به کبک را دارند و در این برنامه پذیرفته میشوند بدون هیچ قید و شرطی ویزای دائم اقامت در کانادا را میگیرند و در اسرع وقت میتوانند شروع به زندگی و کسب و کار خود در هرنقطه از کشور کانادا کنند، همچنین فرزندان مهاجرین جدید سرمایه گذاری میتوانند در اسرع وقت در کانادا به تحصیل خود ادامه دهند و به عنوان کسانی که اقامت کانادا را دارند میتوانند برای تحصیل در دانشگاه های محلی و همچنین مدارس اقدام کنند.

در واقع استان کبک متقاضیانی را تایید صلاحیت میکند که حداقل دارای 2 سال تجربه در زمینه مدیریت تجاری به صورت تمام وقت در 5 سال اخیر زندگی خود داشته باشند همچنین این تجربه باید این امور را شامل شود : امور مدیریتی، کنترل و برنامه ریزی مالی و انسانی در یک سازمان از جمله اقدامات لازم محسوب میشود همچنین آن ها مدیریتی را میپذیرند که روند قانونی را طی کرده باشد و باید متقاضی مجوز کاری را که انجام داده است را داشته باشد، کاری که بدون مجوز باشد جز شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک به حساب نمی آید.

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کبک

داوطلبان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک باید بدانند که حتما قصد اقامت در استان کبک را داشته باشند. استان کبک از نظر وسعت و جمعیت از بزرگترین و پرجمعیت ترین استان های کانادا به شمار می آید همچنین این استان جز استان های موفق و با طراوت کانادا به شمار میرود که تساوی حقوق انسان ها در این جامعه رعایت شده و بر پایه آن نهاد شده است و از اقوام و قوم ها مختلف استقبال فراوان میکند، اگرچه مهاجرانی که به روش سرمایه گذاری کبک اقدام کردند میتوانند در هر نقطه ای از کانادا زندگی کنند اما کیفیت زندگی در این استان به قدری بالا است که مهاجران جدیدی به سمت استان کبک جذب شده اند. بزرگترین شهر کبک مونترال است که از جمله از شهر های فعال و مدرنیته محسوب میشود که دارای رستوران ها ، مراکز خرید و زندگی شبانه استثنایی است و از امکانات بهداشتی و بیمارستان های خوب و با کیفیت برخوردار است. سیستم آموزشی در استان کبک به صورت تراز اول است و موسسات آموزشی بسیار عالی که در سطح بالا قرار دارند مانند دانشگاه مک گیل را میزبانی میکنند اگرچه بیشتر جمعیت استان کبک فرانسه زبان هستند اما زبان انگلیسی به صورت گسترده مخصوصا در جوامع تجاری مونترال صحبت میشود در مونترال تنوع فرهنگی بالایی وجود دارد و از مهاجران جدید استقبال زیادی میکند و همچنین باید گفت که استان کبک به یکی از تمیزترین آب و هوای جهان معروف است.

 

شرایط لازم سرمایه گذاری در کانادا

  • داشتن حداقل دارایی 1،600،000 دلار کانادا به صورت ملک، سهام، پول نقد که البته لازم به انتقال این دارایی به کانادا نیست. ضمنا معادل ریالی این مبلغ با نرخ رسمی و دولتی محاسبه میشود و نه با نرخ دلار کانادا در بازار آزاد.
  • داشتن سابقه مدیریت تمام وقت یا مالکیت یک کسب و کار مانند مغازه – رستوران – قنادی و یا هر گونه کسب و کار با جواز کسب و یا سهام دار عمده یک شرکت بودن به مدت حداقل 2 سال در پنج سال اخیر ( در دوره پنج ساله قبل از تحویل شدن بسته درخواست به اداره مهاجرت کبک)
  • سرمایه گذاری 800،000  دلار کانادا (پرداخت این مبلغ به صورت قرض الحسنه با تضمین بازگشت ) به مدت 5 سال با تضمین دولتی بدون سود و یا پرداخت  220،000 دلار کانادا بدون بازگشت به عنوان هزینه فاینانس برای تامین 5 ساله 800 هزار دلار از طرف یک موسسه مالی مورد تایید دولت کبک ( کانادا)

مزایای روش سرمایه گذاری در کانادا

  • دریافت اقامت دائم کانادا بدون شرط کارآفرینی
  • دریافت اقامت دائم کانادا بدون تعهد اقامت در استان کبک
  • عدم نیاز به داشتن مهارت و یا مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه برای مهاجرت کانادا
  • عدم نیاز به تحصیلات دانشگاهی (داشتن دیپلم دبیرستان الزامی است)
  • نداشتن محدودیت سنی
  • دادن اقامت به متقاضی و همسر و فرزندان زیر22 سال

مهاجرت به کانادا | سرمایه گذاری در کانادا

مراحل انجام تشکیل پرونده مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

  • تشکیل پرونده و آماده سازی مدارک لازم که توسط شرکت حقوقی که کار را انجام می دهد به متقاضی اعلام می شود.
  • ارسال پرونده تکمیل شده به اداره مهاجرت استان کبک
  • مصاحبه حضوری با افسر اداره مهاجرت کبک
  • بعد از موفقیت در مصاحبه، چهار ماه وقت داده میشود برای واریز مبلغ سرمایه گذاری به دولت کبک (پرداخت مبلغ 220 هزار دلار کانادا به شرکت واسطه مالی)
  • صدور گواهی CSQ که گواهی پذیرش توسط استان کبک می باشد
  • ارسال پرونده درخواست برای صدور کارت اقامت دائم کانادا برای بررسی در سطح فدرال (دولت فدرال برای پذیرفته شدگان از این روش ملزم به انجام معاینات پزشکی و چک امنیتی است)
  • بررسی پرونده توسط اداره مهاجرت فدرال کانادا و درخواست  انجام آزمایشات پزشکی توسط متقاضی و افراد خانواده
  • صدور ویزای اقامت دائم کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری بعد از دریافت نتایج آزمایشات پزشکی توسط دولت فدرال
  • صدور کارت اقامت دائم برای متقاضی و همراهانش پس از ورود به کانادا

البته بعد از صدور گواهی CSQ، می توان برای متقاضی و تمام اعضای خانواده همراه او ویزای اقامت موقت 5 ساله گرفت که به صورت Multiple Entry است و متقاضی و خانواده اش می توانند به کانادا سفر کرده و شرایط زندگی در کانادا را تا اعلام نتیجه فدرال، برای خود آماده کنند.

 برچسب ها:
این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید: 

شما اولین نفری باشید که نظر می دهد

ارسال نظر جدید

کد امنیتی

امتیاز دهید: