+۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۳۶ +۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۰۳ کانال تلگرام ما RSS
بازگشت به صفحه ی قبل

کانادا


تحصیل در کانادا و مهاجرت

بخش عمده سیستم آموزشی در کانادا دولتی می باشد که از طریق بودجه های دولتی، استانی و شهری تامین می گردد.همانند آمریکا تحصیلات در کانادا از دوره ابتدایی شرع شده و به دوره راهنمایی و دبیرستان می رسد. هزینه آموزش در کانادا حدود هفت درصد تولید ناخالص داخلی می باشد که این امر اهمیت آموزش را در کشور کانادا نشان می دهد.تحصیل در دانشگاه های کانادا یکی از پر طرفدار ترین روشهای مهاجرت به کانادا میباشد که دفتر مهاجرتی زندگی نو شما را با دانشگاه و رشته ای که علاقه دارید آشنا میکند. شما میتوانید با مشاورین ما در زمینه دانشجویی و ویزای تحصیلی بطور رایگان مشاوره تلفنی یا حضوری داشته باشید.دانشگاه مراکز علمی آکادمیک بوده و مدارک علمی لیسانس، فوق لیسانس و دکتری اعطا می نمایند. در مقابل کالج ها (community college) دارای رشته های کاربردی، فنی، و حرفه ای بوده و مدارک کالج را به فارغ التحصیلان خود ارایه می نمایند. بیشتر دانشگاه های کانادا دولتی بوده و همجنین بخش بزرگی از کالج ها نیز دولتی می باشند. کانادا دارای حدود 83 دانشگاه می باشد که بزرگترین آن دانشگاه کبک با بیش از 87 هزار دانشجو و گوچکترین آن دانشگاه Queen با حدود 350 دانشجو می باشد. استان انتاریو دارای بیشترین تعداد دانشگاه و دانشجو در کانادا است.متقاضی ویزای تحصیلی کانادا علاوه بر اخذ پذیرش از یک دانشگاه یا کالج کانادایی باید ثابت کند از توانایی مالی کافی برای پرداخت شهریه و تامین هزینه‌های زندگی در کانادا برخوردارست و نیز افسر ویزا را قانع کند که پس از پایان تحصیل به کشور خود باز خواهد گشت. هر ساله بیش از 100 هزار دانشجو از کشور های مختلف به کانادا می آیند و در رشته های مختلف تحصیل می کنند. کانادا دارای قرارداد پذیرش دانشجو با بسیاری از کشور ها می باشد. برای تحصیل در کانادا دانشجویان نیاز به ویزای دانشجویی دارند.به دلیل امکان اقامت در هنگام تحصیل و یا پس از اتمام تحصیل در کانادا، این کشور جذابیت خاصی برای دانشجویان بین المللی دارد.با این وجود متقاضیانی که موفق به دریافت ویزای دانشجویی در کانادا می گردند می توانند از راه های مختلفی نسبت به اخذ اقامت کانادا اقدام نمایند.

شرایط کار دانشجویی در کانادا

دانشجویان خارجی برای کار در کانادا بایستی پس از ورود کارت (Social Insurance Number ) دریافت نمایند. حداکثر ساعات کاری برای دانشجویان بین المللی 20 ساعت در هفته می باشد. کارفرمایان برای استخدام دانشجویان نیازمند ارایه مشخصات Social Insurance Number به اداره مالیات هستند. تمامی سوابق کاری و مالیاتی دانشجویان با توجه به شماره بیمه اجتماعی آنان ثبت می گردد. دانشجویان خارجی که به صورت تمام وقت در یک دانشگاه‌ یا کالج کانادایی تحصیل می‌کنند می‌توانند در مدت تحصیل و حتی بدون داشتن اجازه کار در محدوده دانشگاه یا کالج کار کنند. این دانشجویان یا همسران‌شان می‌توانند با اخذ اجازه کار (Work Permit) در بیرون از دانشگاه نیز به کار مشغول شوند. اجازه کار می‌تواند در حین تحصیل یا پس از فراغت از تحصیل برای دانشجو یا همسر وی صادر شود.

 برچسب ها:
این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید: 

شما اولین نفری باشید که نظر می دهد

ارسال نظر جدید

کد امنیتی

امتیاز دهید: