+۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۳۶ +۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۰۳ کانال تلگرام ما RSS
بازگشت به صفحه ی قبل

مهاجرت از طريق استان بي سي


مهاجرت از طریق استان بی سی

برنامه مهاجرت استانی بریتیش كلمبیا پروسه درخواست اقامت دائم را برای درخواست كنندگانی كه خواهان اقامت دائم در این استان هستند، سرعت می‌بخشد.به فرد درخواست کننده اجازه می‌دهد که درخواست ویزای اقامت خویش را تحت روش تسریع شده این برنامه ارائه کند كه معمولا سریعتر از روشهای مهاجرتی فدرال میباشد. درخواست كنندگان موفق یك گواهینامه گزینش استانی بریتیش كلمبیا دریافت می‌كنند كه پروسه درخواست ویزای (اقامت دائم) مهاجرت كانادا را سرعت می‌بخشد.

به اطلاع بازدید کنندگان سایت میرسانیم که به علت انبوه برنامه های مهاجرتی به استان بریتیش کلمبیا در حال حاظر این برنامه از طرف دولت بی سی بسته میباشد.
 

روش مهاجرت تجاری و بیزینسی

متقاضیانی که قصد تاسیس یا خرید و توسعه یک بیزینس در بیریتیش کلمبیا را دارند باید کلیه شرایط زیر را دارا و در یکی از سه روش (مهارت های تجاری، تجارت منطقه ای، پروژه های استراتژیک) واجد شرایط باشند.هدف اصلی از تجارت کسب سود از طریق تولید کالا یا ارایه خدمات می باشد. تجات ایجاد شده باید پایدار باشد.

    کار ایجاد شده باید با یکی از روش های اقتصادی به بیریتیش کلمبیا سود برساند:

  • افزایش صادرات کالا
  • افزایش ارزش افزوده تولید، فرآیند یا فعالیت منابع اولیه
  • افزایش توریست در بیریتیش کلمبیا
  • افزایش تحقیق، توسعه و فن آوری تجاری
  • خلق رویکردهای نوآورانه برای کارهای سنتی
  • خدمات رسانی به بازار مناطق فاقد خدمات
  • انتقال مهارت، فن آوری و دانش به بیریتیش کلمبیا

    متقاضیان گروه تجارت منطقه ای باید داری شرایط زیر باشند:

  •     ملزومات گروه تجارت منطقه ای (Regional Businesses)

متقاضیان این گروه باید حائز شرایط زیر باشند :

  • سرمایه گذاری مبلغ 200 هزار دلار کانادا برای تاسیس یا خرید و گسترش یک تجارت مناسب و قابل قبول در هر کجای بریتیش کلمبیا خارج از منطقه کلان شهر ونکوور و ابوتسفورد.
  • مالکیت  حداقل 33% و یا 3/1 یک تجارت را به عهده بگیرد.
  • فعالانه در مدیریت کسب و کار مشارکت داشته باشد.

نشان دهد که:

  • توانایی و تجربه لازم برای تاسیس و اداره یک تجارت برجسته و موفق در بریتیش کلمبیا را دارد.
  • دارای حداقل دارایی خالص 400 هزار دلار کانادایی که از راه قانونی کسب شده باشد،هست.
  • دارای بودجه خالص لازم یرای ایجاد سرمایه گذاری میباشد.
  • یک موافقتنامه کاری (Performance Agreement) با ایالت بریتیش کلمبیا امضا کند.
  • شرایط ذکر شده در موافقتنامه کاری که منجر به اقامت دائم کانادا میشود را رعایت کند.
  • روش استانی - استان بریتیش کلمبیا از روش Business Succession Plan Buy-out
  • داشتن توانایی و تجربه لازم برای تاسیس و اداره یک کسب و کار موفق دراستان بریتیش کلمبیا
  • داشتن حداقل دارایی خالص 400 هزار دلار کانادایی که از راه قانونی کسب شده باشد
  • سرمایه گذاری مبلغ  حداقل 200 هزار دلار کانادا برای خرید و گسترش یک کسب و کار مناسب و قابل قبول در هر کجای بریتیش کلمبیا خارج از منطقه کلان شهر ونکوور و ابوتسفورد.
  • فعالانه  در مدیریت کسب و کار مشارکت داشته باشد.

        متقاضیانی که درخواست خرید یک کسب کار موجود را دارند ملزم به ایجاد  یک کسب و کار جدید و ایجاد شغل برای مقیمان کانادایی یا مقیمان دائم نیستند. پرونده این متقاضیان خارج از نوبت و بسیار سریع بررسی خواهد شد .
        علاوه بر شرایط ذکر شده کسب و کاری که خریداری می شود باید :

  • کسب و کار مورد نظرحداقل به مدت 5 سال توسط مالک قبلی اداره شده باشد.
  • به غیر از افراد خانواده کارمندان دیگری داشته باشند.

همچنین متقاضی باید :

  • یک مسافرت تحقیقاتی،اکتشافی  برای ملاقات با صاحب یا صاحبان قبلی و در صورت امکان ملاقات با مقامات دفتر توسعه اقتصادی محلی  (Local Economic Development Office) به انجام رساند.
  • شواهدی ارائه کند که نشان دهد ارزش کسب و کار مورد علاقه به اندازه مبلغی هست که برای خرید آن از سوی متقاضی پرداخت میشود .
  • اداره کردن کسب و کار خریداری شده برای مدت یک سال قبل از رسیدن به مرحله اقامت دائم.
  • در روش Business Succession Plan Buy-out  تغییر مالکیت بطور کامل انجام میشود به طوری که مالک جدید کنترل کل کسب و کار را بر عهده میگیرد.
  • در این روش بلافاصله بعد از از بررسی سریع درخواست توسط اداره مهاجرت استانی بریتیش کلمبیا ویزای اقامت 2 ساله کاری تجاری برای متقاضی صادر خواهد شد .
  • در روش Business Succession Plan Buy-out  تغییر مالکیت بطور کامل انجام میشود به طوری که مالک جدید کنترل کل کسب و کار را بر عهده میگیرد.

گروه پروژه های استراتژیک

این روش به شرکت های خارجی این امکان را می دهد تا با ایجاد کار در بیریتیش کلمبیا حداکثر تا ۵ نفر از متخصصین حرفه ای خود را به کانادا بیاورند. شرکت های این گروه باید :

  • حداقل سرمایه گذاری  ۵۰۰٫۰۰۰ $ کانادا جهت تاسیس بیزینس
  • ایجاد حداقل سه شغل جدید برای شهروندان کانادایی ( به ازای هریک از نیروهایی که همراه خود می آورند)
  • نشان دهند که متخصصین حرفه ای که همراه متقاضی برای مهاجرت اقدام می نمایند، برای بیزینس پیشنهادی ضروری هستند.
  • ثابت کنند که سابقه ای خوب در فعالیت های تجاری دارند.
  • یک موافقتنامه کاری Performance Agreement با ایالت بریتیش کلمبیا امضا کند
 برچسب ها:
این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید: 

شما اولین نفری باشید که نظر می دهد

ارسال نظر جدید

کد امنیتی

امتیاز دهید: